O Nama

Octagos Solutions
Octagos Solutions DOO je mlada kompanija koja u svom širokom spektru delovanja od opšte trgovine, uvoza i izvoza, logističke i konsultantske podrške, naglasak stavlja na poslove vezane za obnovljive izvore energije, naročito za energiju koju dobijamo od sunca i vetra.

Zbog ogromnih mogućnosti na našem tržištu, tržištu regiona a i globalno, mi u tom pravcu vidimo naš potencijal za razvoj i uspešno poslovanje. Osetna je potreba za dodatnom energijom kod velikih i malih preduzeća, u poljoprivredi kao i u našim domaćinstvima. Solarna energija je pravi odgovor na te zahteve a Octagos Solutions nudi rešenja za izazove koji su pred svima nama.

Octagos Solutions pored obezbeđivanja vrhunske solarne opreme pruža usluge savetovanja, projektovanja, instalisanja i održavanja solarnih sistema i zajedno sa našim klijentima hrabro ide u budućnost gde će čista energija apsolutno dominirati.

...

Naš profil
NAŠA MISIJA


Naša misija je da našim klijentima ponudimo najkvalitetniju uslugu u našim oblastima poslovanja. Verujemo da je kvalitetna usluga i brzina isporuke presudna za stvaranje dugoročnih klijenata.

NAŠA VIZIJA


Naša vizija je da postanemo vodeća kompanija u našim sferama poslovanja, da nas zaposleni, klijenti, dobavljači, konkurenti i investitori smatraju smatraju No1 kompanijom u regionu.

POLITIKA MENADŽMENTA


Da se uhvati u koštac sa izazovima modernih tehnologija i da odgovori na potrebe tržišta.

REŠENJA


Mi stvaramo rešenja po zahtevima klijenata. Za to su potrebna istraživanja, aganžovanje na zadatku i stalno usavršavanje.

PERFORMANSE


Naši proizvodi rade na najvišem mogućem nivou. Njihove vrhunske performanse na samo da zadovoljavaju naše klijente, već i obogaćuju naše živote.

ODNOSI


Naporno radimo na stvaranju i izgradnji dugoročnih odnosa sa našim klijentima, dobavljačima i zaposlenima.